Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизия76-годишен мъж е починал в Плевен, след като

...
Редактор: e-mail: кадър: Нова телевизия76-годишен мъж е починал в Плевен, след като
Коментари Харесай

Мъж в Плевен почина, след като го върнаха от болницата за да не се препълни отделението за COVID-19

Редактор: 

e-mail: 

кадър: Нова телевизия

76-годишен мъж е умрял в Плевен, откакто е бил върнат от Университетската болница, тъй като положението му се е подобрило. Мъжът е бил лекуван от COVID-19, само че е получил масиран инфаркт и е умрял на стълбището пред дома му. Това описа Нова телевизия в утринния си блок „ Здравей, България “.

Мъжът е бил изписан от болничното заведение със зной, съобщи неговата щерка. Тя изрично отхвърли той да е имал проблеми със сърцето и добави, че на никое място в медицинските документи не се загатва инфаркт. Положението му се е влошило по пътя. В колата за спешна помощ, която го е върнала в дома му, е нямало уред за реанимация и се е наложило да викат втора. Усилията на лекарите обаче са били напразни.

Говорител на Университетската болница в Плевен сподели, че мъжът е бил изписан откакто е лекуван по подозрения за COVID-19. Починалият е нямал авансово изработен PCR тест. Говорителят на болничното заведение в директен текст изясни, че мъжът е изпратен у дома, тъй като се е подобрил и да не се препълни отделението за лекуване на ковид.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР